dissabte, 24 d’abril del 2010

Què és això?



Aquest bloc té una finalitat molt senzilla i de fet mecànica o fins i tot mig tonta: elaborar una rànquing del seguiment de la música en català a Facebook. Amb aquest objectiu un servidor va publicant les dades de nombres de seguidors dels diferents grups i solistes que utilitzen majoritàriament el català a les seves obres i que es troben a Facebook.

La llista està feta en funció del nombre de seguidors de la pàgina oficial de l'artista a Facebook o del nombre de membres del grup de Facebook de l'artista amb més gent. Inicialment inclou a tots els que tenen més de 1000 seguidors o membres.

No he tingut en compte els perfils d'usuari de Facebook creats amb el nom de l'artista i el seu nombre d'amics, perquè aquests perfils poden sumar molta gent enviant sol·licituds d'amistat.

Publicant aquestes dades m'agradaria contribuir a estimular la sana competència entre grups, músics i seguidors i contribuir així a promoure la música en català (mira si sóc bona persona!)

Aquest bloc té el seu equivalent en forma de grup a Facebook en aquesta adreça: www.facebook.com/group.php?gid=103878422978007

Salut i bona música!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada